Sunday, January 16, 2011

Isi Hati Irina: Tulis, Menulis, Tulisan...Orang kata la buat apa la nk tulis blog nie? Apa la seronok sgt tulis blog nie? Hampa semua rasa kenapa? Semua ada alasan masing-masing kn?


1. Sebagai diari... dia akan update apa dia buat hari nie, makan apa, pergi mana, aktiviti dia... semuala..


2. Sebagai tempat meluahkan perasaan dia... menulis nie release taw... sebab kadang-kadang x susah nk cerita apa yang kita rasa...


3. Sebagai tempat untuk menjual barang... dah ramai dah berjaya dengan online shopping nie... sebab ramai orang xde masa dan spend almost 8 hour kat ofis dan ada keluarga... nk beli brg pon x sempat... so, depa tgk melalui blog ajer la... skg nie facebook lagi... bgs kn? Tgh plan baik punya.. ;)


Macam-macam orang boleh buat melalui blog nie... ada yang merahsiakan identiti sebab kadangkala kita akan melepaskan perasaan dan takut orang terasa pulak... 


So, blog nie sebagai medium utk menulis dan nk sampaikan apa-apa cerita jer... macam kawan-kawan saya dia akan cerita aktiviti bercuti dia.. so, nanti nk g tempat tue dah tahu nk ke mana... ada yg suka bubuh picture dia.. layan jer la.. 


Semua nie bergantung la kepada si penulis untuk membuat keputusan blog macam mana yg dia nk? 


Saya gunakan blog hanya utk sampaikan apa yg saya rasa... 


~love.blogging~

1 comment:

Followers