Followers

Tuesday, February 25, 2014

Ameera dan Jambatan Kedua Pulau Pinang

Assalamualaikum,

Nie nk mai rasmi jambatan kedua Pulau Pinang sebelum dirasmikan pada 1 Mac 2014 oleh DS Najib.

Encik Papa cakap time nie ja boleh nk mendaki jambatan nanti dah x bleh jalan kaki dah. Layan kan jerla walaupun dah penat sgt sebab baru jer balik dari tawaf taman rama-rama.

Dari pandangan tepi.

Sampai sini jer depa bagi jalan.

Us again. Ameera dah letih sgt.

Nie jalan nk naik ke jambatan ke arah tanah besar. :)

Papa dan puterinya.

Okayla tak sabar nk try jambatan baru berbentuk ular nie. By the way dengarnya tambang tol adalah RM9.90 dan dapat sebulan free.. :)

Sekian, terima kasih.

Irina

2 comments:

  1. wah saya memang orang penang pulau... kami di pulau pinang pon tak sabar nak guna 2nd bridge ni.. memang akan jadi pilihan kami nant kalau nak pi kuala lumpur.. shortcut.. ok gak le bab tol price tu.. kalo ada special less mcm 1st penang bridge utk org2 pulau pinang lagi best! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sama la saya pon. kalau ikut price memang okay la sebab 1st bridge pon 13.6km pon RM7.70 nie 26km kn?

      Delete

Share it

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pages

Search This Blog

Loading...