Friday, March 23, 2012

Isi Hati Irina: Apa itu Groupon, MyDEAL, I love Discount, Dealmate, MilkAdeal?

Assalam,

Ada orang yang tahu lagi pasal Groupon, MyDEAL, I love Discount, Dealmate, MilkAdeal? Depa nie offer benda yang sama iaitu pakej yg sgt murah utk shopping, potong rambut, cuci muka, kuruskan badan, sapa2x yang suka travel pon mesti suka!

Depa nie offer pakej yg rata2x discount smp 95%! Memang gila kn?

Lepaih nie takdak org akan pegi buat facial, urut, slimming walkin saja, mesti akan bawak voucher nie skali.

Tak murah ka kalau g urut harga RM400 hanya RM29 SAHAJA! Sgt gilo!

Tak percaya sila pergi tgk sendiri. Nie laman web dia:

1. http://www.groupon.my/
2. http://www.mydeal.com.my/
3. http://www.ilovediscounts.my/welcome/
4. http://www.dealmates.com.my/
5. http://milkadeal.com/

Langkah 1:

Masuk laman web kat ataih nie.

Langkah 2:

Tak payah sign up dulu, masuk emel ngan negeri hampa nk tgk deal.

Langkah 3:

Hampa pilih la mana berkenan then kalau setuju baru la sign up for free. Baru boleh beli deal nie. Tgk abis2x tarikh utk redeem dia.

Langkah 4:

Print out voucher nie n tunjuk kat tempat hampa p. Best! Percayalah!

Setakat nie aku dah cuba makan daging kat kedai jepun, makan steak kat restoran, makan piza dalam cone, swimming class n nyanyi kat redbox 3 jam. Serius best!

Nie aku dapat hadiah pakej urut kat Penang! Adik aku bg hadiah in advance la pulak! Love her sooo much! Sapa2x nk bg lagi silakan yea... Sebab kat situ ada button utk beli hadiah kat orang. Kiranya dia akan hantaq emel kat kawan hampa tuh. Jadi, sila dapatkan emel kawan hampa dulu la yea... Nie emel aku lisa_spanic@yahoo.com :P

Haha. Dahla bebel dulu.

Sekian, Wslm

5 comments:

  1. Great!!
    tq for sharing..hehe siap bg emel dia lg tuh ;)
    -RAR-

    ReplyDelete
  2. Az, selalu membeli kn? haha

    RAR- sebab beseday dah dekat. so, senang la x payah jumpa pon kalau nk bg hadiah kn?

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. Cuba la tgk dan cuba satu dulu.. :)

      Delete

Followers