Wednesday, March 14, 2012

Isi Hati Irina: Bunga tangan pilihan!

Assalam,

Masa memang sgt mencemburui aku. Dah masuk bulan Mac dah! Tak lama nmpk bulan April. Dup dap dup dap!

Hari tuh nk cari heel kn? Now nk cari contoh bunga tangan!

Hep hep horay!

Suka sgt kaler nie! Combination Pink rose dengan White Lianthus ! Cantik!

Yang nie simple! Rose Light Orange!

Crystantimum pink+putih!

Rose Ungu! Macam sesuai ngan tema aku jer.

Calla Lily menjadi pilihan aku masa engage tapi sebab dia putih so agak sensitif! 

Cantik kn kalau pakai dengan dress!

White rose! Cam simple!

Cam sarat tp dramatik you!

Nie pon cam berkenan. Cantik combination dia..

Lily! Arituh dah buat kat member! Tapi x tahan la lily! Petang dah layu...

Wah, i like simple...

Aha, suker coloe dia. Macam nie pon cantik kn?

Nie lagi sweet tapi tema ai ungu macam x kena pulak.

Alahaiiii... awatla sweet sgt

Suker sgt!

Pink lagi..

Nie cantik sgt! Orange! :P

Aduhai! Tolong saya pilihkan boley? Tinggalkan komen eh.

Color baju saya light purple!

Sekian. Wslm

4 comments:

  1. azirk mencop:
    1-Calla lily (ribbon tukau sama kaler ngn kaler baju.
    2.Crystantimum (sbb baju tu dah kosong)
    skian~~

    ReplyDelete
  2. menarik! crysamtimum tuh menarik kn? calla lily tuh cepat hitam

    ReplyDelete
  3. sebab tamak, nk buat dua dua.. boley?

    ReplyDelete

Followers