Friday, February 4, 2011

Irina berkongsi: Karaoke in the old way!



karaoke cara lama...terbaik!!!


Pastikan pergi awal... kalau tak kena sama-sama tunggu atas tangga... ramai tuh... fuhh


1. Kena g kaunter amek pensel dengan kertas.


2. Lepas tue ambik buku lagu... Dia asing lagu melayu dan lagu Inggeris... Jangan salah buku taw.. nanti abis lak buku tue..


3. Duduk kat tempat pilih lagu... Ada yang kena berdiri dan ada kerusi... boleh la 5 6 orang jer duduk... ikut nasib la na...


4. Dah amek tempat yang selesa baru belek-belek list lagu... dia susun nama lagu ikut abjad... jenuh jugak la dok cari... selama nie cari ikut penyanyi sebab tajuk x taw...


5. Susun lagu ikut sapa yang nak nyanyi dulu... pastu selang-seli la... mau x tak sora kalau dok pulun sorang... lepaih tue baru la bagi kat kaunter tue balik... Satu lagu RM1.00... 


6. Lepas tue amek mineral water sebotol dan byr jumlah lagu dan ayaq mineral.... pastu tgk dulu resit ada tulis senarai lagu... in case takut depa salah key in... cek semua lagu betoi baru p cari bilik... 


7. Lepaih tue apa lagik melalak la puas2x.. haha.. Lagu dia kalau dah running tak boleh nk stop, pause or jump to other songs... sebab tue kena cek dulu resit tuh... 


Selamat berkaraoke! 

4 comments:

  1. jenuh nk ingat lagu apa.... tapi macam biasa... feveret singer, Aishah, Fauziah Latiff... :)

    ReplyDelete
  2. kalau karaoke cara camni. mau berejam aku pilih lagu. nyanyi dak lagi, dok cari lagu ja. jenuh2

    ReplyDelete
  3. lepaih nie kita cari dalam henpon kita... lagu apa yg kita suka... haha.... aku pon jenuh... ingat penyanyi lupa lak lagu... hahaha

    ReplyDelete

Followers