Sunday, February 26, 2012

Isi Hati Irina: Movie "Love On A Diet"!

Assalam,

Okay, mlm nie aku nk review sket movie yg aku suka sgt!

Actually movie dah lama. Sebelum erra berlakon jd gemuk tuh.  

Rasanya depa tiru citer nie kot. 

Tajuk citer: Love on a diet!

Pelakon dia Sammi cheng ngan Andy lau.

Dlm citer nie Mini (sammy) jd gemuk lepas bf dia org jepun dpt biasiswa belajar oversea. so dia jd sunyi so dia mkn2x smp la jd camni.

pastu bf dia da jd pemuzik terkenal n dia jd malu nk jumpa face to face smp cuba bunuh diri tp x berjaya. 

Pastu masa org cuba kenen2x kan si mini utk dptkn bf baru brlah jumpa ngan fatso(andy) yg dok sibuk juai pisau.

Nanti si fatso tlg si mini kuruskan badan dia sebab si jepun nk jumpa mini pada tarikh depa janji nk jumpa lepas 10 thn. 

nie tajuk citer dia.

Si mini dok merayu kat fatso jgn tinggalkan dia... haha

Nk taw ending p tgk sendiri... tp memang sweet macam gula! 

kat mana nk tgk? u tube pon ade. 

Aku ada satu lagi movie pasal depa dua yg sgt best. tajuk dia "Needing You"

Lagi best oo... Next time aku review na...

Tdoq dulu sok gheja..

Wslm

2 comments:

  1. oyeah, luv this muvie. simini kiyut!

    ReplyDelete
  2. satu lagi needing you pon best!

    ReplyDelete

Followers