Sunday, February 12, 2012

Isi Hati Irina: Cantik cantik cantik...

Assalam,

Perasan tak bulan sangat bulat dan terang lepas Maulidur Rasul kn?

Sebab mlm khamis lepas tak boley nk tdo sebab macam ada org suluh spot light kat bilik aku. Tapi rupa-rupanya Subhanallah bulan yang begitu terang dan bulat... Camera aku yang sebenarnya encik tunang aku bagi sebab dia ada lagi canggih punya takdak la dpt nk amek gambaq dengan jelas. Tapi boley nmpk kn?

Nie dari pandangan tingkap bilik aku yg boley nmpk jambatan putrajaya yg tukaq kaler lampu tuh n nmpk la masjid. Tapi kalau tgk imej di atas tue ada adalah masjid dan bulan yea.. Cantik kn?


Nie gambaq snap tadi kat PLUS Highway masa otw blk putrajaya. Subhanallah cantik kn? Sebenarnya ada imej awan dah dilindungi oleh hutan tuh.... cantik sgt! 

Tue ajer utk hari nie. Letih n nk tdo... 

2 comments:

Followers