Wednesday, May 9, 2012

Isi Hati Irina: Excited!

Assalam,

Ini versi bebelan yea. Sapa rasa tak tahan telinga sila belah yea. Gila kejam kn? :P

Ala kejam comel-comel jer kot...

2 3 hari nie aku asek jadi pendengar terbaik jer... Semuanya tgh excited.

1. Orang tgh excited nk dapat baby. Anyway nie dia nie bunting pelamin. Baru jer kawen bulan 2 lepas n bakal menimang cahaya dalam masa 7 bulan lagi Insya-Allah. Jadi dia sgt excited citer apa dia rasa, macam ada benda dlm perut dia, sakit sket rasa macam tendang-tendang, morning sickness la x lalu makan, yang best tuh nk muntah bau husband dia sampai terpaksa tukar semua body shower. Then hubby dia kena mandi or sembur minyak wangi baru leh peluk2x dia.. comella... i suker u... :)

2. Orang tgh excited dapat henpon baru, nie kena batang hidung yang x comel nie la... Semua benda nk didonlodnya. Wahahaha... Suker la u baru leh cargas buat bisnes kn? Ala amek henpon murah2x jer... Yang penting Andriod u... :P

3. Orang excited nk kawen. Ha nie sebab semua kawan2x baik aku n adik2x aku dah n ada yg nk kawen. Semua lak kawen tahun nie. Aiii suker... Muka memasing berseri2x. Lepas tuh ramai yg bawak perut dah.. Isk semua dok cerita pasal preparation, dah beli hantaran, dah tempah pelamin, baju, makeup, goodies, borang2x kn suma la.... penat weh... hadeh, tapi whatever pon memang best la buat preparation... Ala buat simple2x n ikut bajet ajer... xde la meriah sgt pon... Kita nie bukan anak orang kaya kn? So, ukur di badan sendiri okay.

4. Orang excited nk dapat kerja lain. Hopefully permohonan aku diluluskan. Biarlah aku berhijrah di tempat lain sebab hati aku bukan lagi kat sini. At least dpt suasana baru dan orang-orang baru pon okay. kn? Now dah isi beberapa jawatan lain. Tak hope sgt dah kat SPA. Kalau ada rezeki dan dipanggil Alhamdulillah. Rezeki itu kan rahsia Allah SWT. Insya-Allah kn? Doa, usaha dan tawakal. :)

Setakat nie tue jer aku taw. Sok kalau ada benda yg aku taw aku update. Sebab hampa taw la aku nie aku menulis time aku tgh down. Now, dah ceria sket sebab tgh jadi "cupid" utk my lovely sister. Sapa nk hantaq borang na... cantik ke tak? Yang penting agamanya kn? :)

Sekian dulu, Wslm


4 comments:

  1. ho ho hooooooo... cupid kena terer panah ooooo..

    ReplyDelete
  2. Hahahaha... comelkan... :)

    ReplyDelete
  3. hahahhaha..cupid..byk tol bebel nye..ekekekekek..toucing ke lyn kuch kuch semalam...

    ReplyDelete
  4. hahahaha... layan kejap part nangis x mo tgk... huhu.... nanti abis satu rumah banjir :)

    ReplyDelete

Followers