Thursday, May 10, 2012

Isi Hati Irina : Mata sepet n hidung penyek!

Assalam,


Sebab hari x g keja jd mcm byk jer nk membebel kat belog. Pas few day aku ternmpk org suma dok post gambaq satu family korea nie. Mak pak bajet muka n body superstar tapi mai tang anak2 mata sepet smp x ble nk bukak pon n hidung besaq n penyek. Macam aku la kot... Ala macamla hampa suma besa dok jumpa aku kn.


Memang kita taw mostly retis korea x kira laki n pompuan, muda or tua suma buat plastic surgery utk hidup. yela dep mmg mata sepet kn so p bg ada eye lids bg nmpk besaq  comei mcm barbie doll. pas2 semua org meroyan suka kat depa. yela siap pakai suaq pendek n skirt... kaki pon bapak runcing... sapa x adore kn...


aku lagi suka ala2 kim kardasian yg ada montot n peha mcm aku cuma dia mesti la lawa lagi g workout tuh... kn retis..


ok sambung blk bab plastik tuh. Alkisahnya retis laki kawen dgn retis pompuan yg cunnnnnakkkk. jd mestila org expect anak2 depa mesti cun/hensem gilo.... tp alih2 hidung kembang, mata sepet smp x nmpk anak mata. pipi bulat... tue namanya baka or dna... hapela... meroyan kejap la laki bini sbb fikir anak sapa n x bleh nk terima kn... ok memasing kena p cr blk gambaq2 lm.... tgk ikut sapa kn....


hampa bayangkn kalu esoj bebudak g skool mesti tekanan mental dn fizikal... org mesti tanya kn.... kalu aku sanggup blajo kt umh kot... huhu..


moral of the story mana x tumpahnya kuah kt nasik... dah mmg tuh acuan kita kn. jd belajar utk jd org yg bersyukur.


sekian dulu laaaaa. Wslm


Published with Blogger-droid v2.0.4

2 comments:

  1. lor.. kecik2 da operate smp abis keturunan pon kena operate... marilah jd pakar surjery kat korea... :)

    ReplyDelete

Followers