Wednesday, June 17, 2015

Post ini Didedikasikan Untuk Abah Puteri

Assalamualaikum,

Pagi-pagi mai office tetiba masuk chat "Tup!"

"Salam Mama.... Meera naik kapal terbang..."

Abah dia pepagi nie pandai no bg mama dia tersenyum simpul... Tengok gambaq anak kn? Mesti la ngenyeh sampai telinga...

Abah tengah melayan anak main sementara mak dia p beli ice-cream kat McD.







Bila anak happy jadi mesti balik rumah x meragam dan cepat lena.

So, weekend je mampu nak oiii nk layan awak mcm princess macam nie. Yela makpak dedua travel jauh p keja. 

Semoga menjadi anak yg solehah dan bijak yea. 

Sekian, Wslm

1 comment:

  1. Pengen yang lebih seru ...
    Ayo kunjungi www.asianbet77.com
    Buktikan sendiri ..

    Real Play = Real Money

    - Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
    - Bonus Mixparlay .
    - Bonus Tangkasnet setiap hari .
    - New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
    - Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
    - Cash Back up to 10 % .
    - Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

    untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
    - YM : op1_asianbet77@yahoo.com
    - EMAIL : asianbet77@yahoo.com
    - WHATSAPP : +63 905 213 7234
    - WECHAT : asianbet_77
    - SMS CENTER : +63 905 209 8162
    - PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

    Salam Admin ,
    http://asianbet77.com/

    ReplyDelete

Followers