Monday, June 8, 2015

Putrajaya... Segalanya bermula di sini

Assalamualaikum,

Seperti yang dijanjikan makcik upload la sikit gambo kat Putrajaya masa 24 hingga 26 Mei 2015. Makcik ada seminar kat sana jadi encik suami nk temankan jadi angkutla sekali puteri yg ramai peminat tuh.

Memang Putrajaya nie sesuai utk bawa anak2 beriadah tanpa risau longkang ka, jalan besaq ka, benda tajam ka, apa2 yg membahayakan. Cuma perlu pantau saja. Tempat sgt luas untuk depa nie berlari2 tanpa dipegang.

Yela depa nk jugak lepas bebas kn?

Ala puteri nie bagi lepas bebas sat jer pon dah pancit. Haha.. Lega tdoq mlm.


Nie masa bebaru sampai.


Gambaq keberapa juta kali dah nie. Tp memang cantik bila masa pon. 


Happy princess and mama??


Abah yang suka bergambaq... :P
(Tak boleh tulis lebih2 sebab satg dia mai intai.. haha)


Catwalk again.


Mlm pertama jumpa kembaq nama lain tahun. Sufi Safiyya dan confirm la bersama mommy (Dot) dan daddynya (Bunbun) kat Souq (Bawah Masijd).


Next day jumpa ramai orang sebenarnya. Nak ngan acik Yana.


Thanks to Mommy (Titi), Yana, Hani, Kak Lin  & Kawan Hani. Love you all!

Then mlm jumpa dengan my adik (Nisak) dan husband (Ammar). Alhamdulillah rezeki utk dengaq big news again. Adib pon dah besaq. Hensem pulak tuh.

Okay for now. Makcik pulak yg rindu depa semua sekarang nie. 

Bye...

Wslm

Makcik jugak

1 comment:

  1. Pengen yang lebih seru ...
    Ayo kunjungi www.asianbet77.com
    Buktikan sendiri ..

    Real Play = Real Money

    - Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
    - Bonus Mixparlay .
    - Bonus Tangkasnet setiap hari .
    - New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
    - Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
    - Cash Back up to 10 % .
    - Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

    untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
    - YM : op1_asianbet77@yahoo.com
    - EMAIL : asianbet77@yahoo.com
    - WHATSAPP : +63 905 213 7234
    - WECHAT : asianbet_77
    - SMS CENTER : +63 905 209 8162
    - PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

    Salam Admin ,
    http://asianbet77.com/

    ReplyDelete

Followers