Friday, May 27, 2011

Isi Hati Irina: Kung Fu Panda 2! (cute sgt!!)

Serius syok giler!

Nak bela sekoq boley tak? Kali nie yg jahat adalah seekor merak yang dibantu oleh serigala... Dia buat meriam dari besi2x yg dicurik dari seluruh pelosok... Kononnya utk menghapuskan kung-fu dan nk China tunduk pada dia(merak tue la..)

Giler comel!!!

Time nie baru panda tahu yg dia adalah anak angkat bapaknya, si burung angsa.. memang patutnya agak dari awai kot... wakakakaka... dan time nie dia ingat blk kisah camne dia boley jadi anak angkat bapanya tuh...

Time lawan memang best! comel sgt! mesti penat org tuh melukis sebab sepanjang jln banyak movement... best2x...

My name is PO

Po,Dragon Warrior and Furios Five!

Ce tgk depa lawan memang best!!! terbaik!!!

Sebab dia sgt adoreable... ^_^

Tingin nk bela dlm umah buat bantal peluk... :)

3 comments:

  1. eeee...jelesssss sgt akak dah p tgk..harusss gak p tgk ni nanti..waaaaa.... :p

    ReplyDelete
  2. akk nk g tgk 2nd time la..

    ReplyDelete
  3. teringin nak jumpa panda juga! dah tengok cerita ni and memang part lawan laju gila. suka part yang touching and part anak-anak rabbit tu naik atas po masa tengah kejar serigala. hehe.

    ReplyDelete

Followers