Followers

Thursday, February 20, 2014

Ameera... Botoi

Assalamualaikum,

Semalam sampai jer umak maktok dia, maksu dia dok kalut-kalut nk bagitaw. Tapi yang kita nie dok tahan nk terkucil. So, booo layan dulu. Karang ade yang meleleh je nie. Dah la PE-OT. Hahaha

Then dah settle tukaq pamper br tanya dia, "Ha awat?"

Ameera dah pandai pegang botoi td, Unu siap amek gambaq lagi sambil tunjuk gambaq kat henpon maktok dia. Alalalalala, semua nk buat sendiri dah nie.... Maktok dia cuma pegang hujung jer, dah dia nk pegang sendiri.

Perkembangan yang baik kn? Dia baru pandai mengiring. Risau jugak tergolek jatuh katil. Dok kepung kiri kanan atas bawah dengan bantal. Tp memang x penah la biaq dia sowang-sowang lena atas katil.

Kalau mama p mandi or buat pape, papa tlg jaga dia. Mama lepas dah bancuh ayaq kat papa dia baru dok ngan puteri sampai lena. Kekadang tu dah pagi baru jaga.

Smlm siap layan Mohabbatien dalam bilik tuh. Bagus papa dia pasang tv dalam bilik. Connect dengan astro kat luaq lagi. Tp berebut channel jugak la. Kalau ada Bola, Berita, Ustaz Don memang x dapetla nk tgk tv.

Isk citer pasal puteri rindu sgt ngan dia. :)

Tajuk jer ameera ngan botoi. Tapi sebab kat rumah x penah bancuh susu, direct bf jer.

Love her soooo much... n papa oso.

Irina

6 comments:

  1. Salam kenal Irina...
    follow sni #261... jemput ke blog sy ya :)

    ReplyDelete
  2. Bila anak makin besar, baru rasa makin sonok. ada kawan, so takde la sunyi sangat. (perasaan sonok dapat anak pompuan) hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. betoi babe. memang seronok sgt. tambah sekarang nie dah pandai sembang. Meluah perasaan pon mcm dia faham. :)

      Delete

Share it

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pages

Search This Blog

Loading...