Thursday, October 18, 2012

Nak Cantik dan Murah?

Assalam,

Ha nie bukan iklan nk jual barang cuma teruja bila ramai yang tegur perubahan muka saya!

03.04.2012

Nie tak tipu eh bleh tgk entri aku masa 03 April 2012 dlm blog nie. Aku tak buat la keje2x nk edit muka sendiri memang x exotic lagi cute nie. Nie memang kn org byk sgt tegur muka aku naik merah2x jerawat. Nie kira x jelas la kalau nmpk jelas dengan kulit aku yg ala-ala kekuningan nampak la merah-merah jerawat dan kesan jerawat.


18.10.2012 (Br capture kat workstation)

Baru nie saja try kakak ofis punya sabun muka masa nk solat kat ofis. Dah la bau best. Yela bau susu, minum x bleh tp boh tempat len bleh la. Rasa lembut je lepas cuci. Then rasa macam putih sket. Nie penipu la kn takkan la pakai sehari dah putih kn? Then baru nie aku p Plaza GM beli sebundle utk pakai satu badan. Dari muka sampai ke kaki dan celah2x an. Memang rasa glowing sket kulit nie. Tp yg lain mana leh tunjukkan aurat. Muka je bleh tunjuk tp bukan sebab cantik yea. Nk tunjuk betapa licinnya muka saya. 

Yang best tuh ade budak ofis lelaki saya bleh lak tegur asal muka cam bersih jer. Nk ckp la yela pancaran sinar Nur kn? Haha, takde la hasil lepas pakai 2 ketoi sabun nie. 

Serius dah la murah. Takde dah nk bazir beli pencuci muka ngan shower gel yeay!

Nie dia sabun susu beras. Memang dari Thailand yea. Jangan risau natural nie. :)

Benda yang aku pakai jer aku suggest sebab kulit aku memang problem dari anak dara. Cewah. haha.

Okay, Daaaaa.... Wslm


2 comments:

  1. Babe, sabun ni boleh tutup pores tak?

    ReplyDelete
    Replies
    1. X babe. Lepas pakai muka akan kering la. X berminyak.

      Delete

Followers