Followers

Tuesday, October 30, 2012

Keputihan & JSD

Assalam,

Sebelum tuh nk cerita dulu apa masalah saya okay.

Memang dari zaman anak dara dulu masalah keputihan tatkala nk period banyak sgt. Then keputihan yang banyak bila stress atau dalam perjalanan jauh. So, bila terlalu banyak kadangkala bau kureng sket. Rasa macam nk tukar panties jer. Then rasa panties mesti basah jer n gatal sumore. Lepas tuh pakai la pantiliner tp rasa maca period pulak asek nk berganti sebab bila banyak sgt pon rasa x selesa. Tambah bila dalam perjalanan jauh kn nk solat pon rasa x bersih. X suker sgt. Nie bila dah kawen kena la jaga kn? Tak kisah la baru ka lama tp bila dah bersuami kena la jaga luaran dan dalaman kn? So, memang dah cuba banyak benda n cuba makan jamu bagai la nk settle masalah nie. 

Segala pencuci dari beli kat watson, guardian n dekat kedai-kedai jamu semua pon x bleh settle masalah nie. So, lepas terbaca testimoni kat beberapa page berlainan kat mukabuku jadi rasa nk cuba la masker nie. Actually byk produk dia lagi. Tp makan jamu bagai belum brani lagi. Sebab jamu dia x bleh makan bersama jamu lain. So since aku tgh dlm medication akibat miscarrige arituh so aku x nk amek apa2x lagi. Just nk hilangkn masalah keputihan dan gatal nie.

So, order la kat salah sorang yg menjual Masker Vagina JSD nie. 

Hasilnya, tak sampai sehari pon dah rasa kesan dia. Iaitu panties aku xde basah lagi. Panties pon dah x berbau sebab byk keputihan. Nk solat pon rasa yakin bersih. Lepas tuh baru nie aku travel blk 12 jam atas highway then masih bersih. Kalau tak rasa macam nk tukaq panties jer. 

Nie dah seminggu aku pakai macam pakai bedak la. Arituh walaupun tak pakai sehari tp masih rasa kering dan selesa. Tak gaduh dah pasal keputihan nie. 


Nie rupa dia Masker Vagina. RM25/5gm. Dah pakai seminggu pon ada separuh lagi. Sebab pakai kat tempat lain sama. Tak payah la nk cerita detail kat. Sebab ada belum dewasa utk membaca. Dah cuba br la bleh bg testi kn? 

LANGKAH PEMAKAIAN MASKER VAGINA
1- dapatkan masker vagina "susuk dara"

2- celupkan 1 jari anda ke dalam bungkusan

3- pastikan magic powder melekat di jari anda
4- sapukan di seluruh permukaan vagina keseluruhannya

effect serta merta lebih kurang 1/2 jam:

- lubang vagina menjadi tertutup dan rapat

- rasa kering dan selesa
- rasa gatal - gatal hilang serta merta

effect jangka masa panjang:

> jika scrub slowly ketika mencuci daki2 akan keluar

faraj akan kembali cerah kemerah - merahan
> tegang
> bibir yang mengelebih akibat kesan beranak akan merapat
> deria sensitif akan menjadi aktif dan membukit tegang

sesuai digunakan selalu sebagai bedak penjagaan di permukaaan faraj supaya sentiasa awet muda dan nampak dara.
AWAS: PAHIT HERBA TERMAKAN TIDAK BAHAYA

Bleh tengok testimoni utk produk lain kat fb di bawah yea. Nanti dah cuba yg lain saya tulis lagi ye. Kena guna sendiri baru percaya. :)

FB: Datyn Mia Kryolan

Link: Datyn Mia Kryolan

Nie bukan iklan jual barang yea. Sekadar perkongsian sapa2x ada masalah yang sama dengan saya. :)

Published with Blogger-droid v2.0.9

No comments:

Post a Comment

Share it

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pages

Search This Blog

Loading...