Saturday, January 28, 2012

Isi Hati Irina: Hang-2!

Cerita nie betul2x yea, bukan tipu2x...

Tadi g kayell naik tren sebab dah petang mesti jalan Kayell jem kn? Tujuan adalah untuk mencari bunga dan barang2x utk buat hantaran utk myfren.

So, turun erl tukar naik tren ke Stesen Bandaraya belakang SOGO la tuh. tapi tuh bukan cerita dia... suka sgt melalut kn?

Pastu ada sorang girl melayu(M) ala2x vintage gitu pakai dress chiffon bunga kecik2x mcm org dulu2x pakai tuh pastu ada riben ikat kat depan, bawak beg kaler coklat ala2x zaman dolu jugak... ngan kawan dia cina (C)...

Gadis C: my hair look like "hang2"!
Gadis M: Do you ever meet "hang2"?
Gadis C: No...
Gadis M: No right? So, we didn't know that "hangtu" have hair or not!

Tergelak aku kejap... aah kn? Selama nie citer2x hang2 yg tunjuk rambut hang2 panjang n serabut kn?

Tapi mintak simpang la.. x mo la jumpak hang2...

~SweetMacamGula~

3 comments:

  1. hish x mo laaaaaaaaa.. wa tatut laaaaaaaaa

    ReplyDelete
  2. kalo rebonding dan letak sikit lipice sheer colour confirm x takut lagi.

    ReplyDelete

Followers