Thursday, January 10, 2013

Seriusly!

Assalam

Okay, heart attack jap. Semalam sehari suntuk dalam bilik meeting. Pagi mesyuarat JPKA, then sambung mesyuarat pengurusan n petang mesyuarat Puspanita. Jenuh la jugak utk aku yg baru kat sini. terkejut n blur giler.

Okay, bukan nk sangkal kebolehan aku yg fast learner nie tp tetiba dah suh aku buat minit mesyuarat kn? Senyum jer la. Insya-Allah boleh punyer! :)

Masuk hari keempat nie sebenarnya agak stressful sebab tetiba ada laporan nk kena hantar sendiri. Seb bek la staff baik hati. Then tetiba pulak dpt email dr HQ kena jd tuan rumah or urustaksetia  nk buat bengkel utk semua Politeknik seluruh Malaysia. Oh mai. Mg depan br cargas p survey hotel kat tepi laut. Best jugak kn?

Lepas tuh dengar pulak nk kena bg ceramah nk semua staff pasal kewangan. Dah la darah gemuruh kot. Tp yg best tuh confidence neh. Insya-Allah saya boleh buat. Wah. :)

Patutla 2 3 hari nie blk umah jer demam. Terkejut lg nie. Takpe pelan2x kayuh. Banyak yg kena belajo lagi nie. Think +ve okay. Insya-Allah everything will be okay very soon!

Tp enviroment totally different dengan yg dulu. Berbaloi la dpt tukaq. Yela dari orang yg buat kita stress baik keje yg byk tp semua bos n staff okay kn? Insya-Allah i will be catch up everthing soon. All the best to me.

Doakan kn aku okay. I will upload the picture very soon. Nampak sgt muka happy walaupun x paham menatang apa pon lg. Daaaa... Love you!

p/s: rasa macam nk tukaq nama blog la or create another blog aciliklau kn? Kat situ baru totally merapu ikan kerapu. Since nk jd aci atau bahasa kayellnya awek di balik pulau. Kira shortform la tuh. :)

Wslm,
Irina
Di dalam bilik yg sentiasa bersih.
9.19

1 comment:

  1. Marka penang jangan dok raplahhhh

    ReplyDelete

Followers