Followers

Wednesday, January 30, 2013

Hansel & Gretel Si Penangkap Ahli Sihir!

Assalam semua,



Tak ingat hari apa tapi weekend lepas la p tgk citer nie. 1st nk tgk tp org queue panjang gila kat QB jadi ingat x jadi la. P makan-makan dlu. Lepas tue try p tgk blk kat wayang dah xde orang! yey!

Jadi terlepas la hajat aku nk tgk citer nie. Sebab arituh Encik Fasya x bg sebab ganas dan x elok katanya. Tp sebab minat sgt citer nie masa kecik-kecik jd nk tgk jugak siap buat muka kucing manja lagik. Muahaha. Dah start merapu kn?

Citer nie mengisahkan 2 beradik yang ditinggalkan oleh bapanya di dalam hutan dan depa cari jalan utk balik rumah dan terjumpa la Candy House. Macam besa bebudak dpt cokelat depa makan la dinding rumah tuh. Then pintu terbukak n depa pon masuk dalam dan terus terkunci. Alamak ada Ahli Sihir jahat lah! Then depa lawan n tolak ahli sihir tue masuk dalam api. Then depa berjaya kalahkan ahli sihir tuh! 

Sejak tue depa nie terkenal dalam menjadi penangkap ahli sihir. Smp la satu masa depa merungkai kisah depa sendiri kenapa pak depa tinggai dalam hutan dan makpak depa tak penah cari depa balik sejak tuh. 

Yang tue semua hampa kena tgk sendiri! Tp memang best!!!! 

Okay la asek bebel jer bila gheja nk siap kn? 

Sekian, Wslm

No comments:

Post a Comment

Share it

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pages

Search This Blog

Loading...