Tuesday, July 2, 2013

Backdated: Happy moment after 4 month M-carrige!

Assalamualaikum, 

Nie nk cerita balik detik-detik indah selepas keguguran last year. Actually masa dapat taw memang superduperexcited. Tp sebabkan dah ada pengalaman jadi diamkan dulu. Tp memang buat semua berhati-hati. Makan pon aku jaga. Sebab dah ada pengalaman lepas. Tp kali nie dah dok dekat ngan MH jadi memang happy sgt.

27/2/2013

Gambar bawah nie g klinik sebab tetiba jer demam teruk n batuk-batuk. So, kena amek darah. Tapi masa nie belum tahu lagi. Doktor tanya awak pregnant je? Aku jawab," ntahla doktor saya belum check pon". Terdetik jugak dalam otak nie dulu masa baru pregnant pon aku demam jugak. Bila check semuanya okay. Alhamdulillah. Lupa nk cakap doktor x check pregnancy pon cuma check darah jer. Dulu teringat masa 1st pregnant pon aku kena amek darah sebab tetiba badan aku naik bintik-bintik merah macam denggi 3 kali lagi sebab x dpt nk check. Tp tue pon alhamdulillah aku sihat jer. Cuma alahan.

28/2/2013

Aku rasa tak senang hati kat ofis jadi masa esoknya datang ofis aku terus g farmasi beli benda alah nie. Diam-diam p toilet p check then pelan-pelan jer dia timbul 2 line. Syukur Alhamdulillah i'm pregnant for the 2nd time aftar 4 month m-carriage. 

Now my precious one already 22wk in my womb. :)

Syukur Alhamdulillah.

Semoga sayang mama nie sihat dan dipermudahkan kelahirannya.

Irina

2 comments:

Followers